dinsdag 19 oktober 2010

Culinaire reis.

Hoe krijgen die Marokkanen dat toch voor elkaar. Zij toveren de lekkerste dingen in zo'n stenen bak die op houtskool gestookt wordt. Telkens worden mijn smaakpapillen verrast door de Tajine. Geen enkele Tajine smaakt het zelfde. Lida is even gaan kijken hoe een en ander in zijn werk ging. Nee, dit is thuis niet na te maken. De overheerlijke kruiden ontbreken. Daar zit natuurlijk het geheim van de chef in. Zo is dat ook met de couscous.


Om het keukenteam, Bennie en Daisy met Bart en Dyana, te ontlasten werd er ook "buiten de deur" gegeten. Zelf vonden wij het razend knap van het team om elke dag iets anders te koken.
Onze complimenten gaan dan ook uit naar het keukenteam.
Het team dat rechts naast mij zit heeft de handdoek in de ring gegooid. Zij zijn met achterlating van hun eend met het vliegtuig vertrokken richting België.

Geen opmerkingen: